Factorering

Har jeres selskab brug for kapital til at håndtere vækst eller akutte opstået muligheder har Klampenborg Factoring muligheden for at formidle en hurtig og effektiv løsning på den korte bane, således at chancen for en god forretning ikke passerer forbi.

 

Mange har prøvet at få en god stor ordre eller en ny kunde, som desværre belaster selskabet økonomi hårdt og succesen ender med at blive negativ fremfor positiv eller endnu værre at sige nej til en kunde eller den store ordre fordi likviditeten simpelthen er for stram på daværende tidspunkt.

I sådanne tilfælde kan vi tilbyde en effektive og brugbare løsninger, som fører til at den nye kunde landes på en tilfredsstillende og professionel måde således at grobunden for et fremtidigt samarbejde er etableret.

I fællesskab opstiller vi hurtigt et overblik over jeres akutte behov og det tilhørende cashflow, således afdækkes det hurtigt om dels muligheden er så gylden som den ser ud og om der med en lille håndsrækning er den rigtige løsning for jer i den givende situation.

Factoring fra vores side bygger på private midler som sigter på at kunne hjælpe på en 3 – 6 måneders basis, derfor sammensættes løsningen så fleksibilitet og hurtigt for at gøre netop jeres selskab agilt i det rette øjeblik.

Så tøv ikke med at kontakte os hvis du har brug for at være likvid i det rette øjeblik – så du får dobbelt succes ud af en pludselig opstået mulighed.