Trade Finance Løsninger

Modtager din virksomhed store ordre fra økonomiske konsolideret kunder, så er der måske nye muligheder for jeres virksomhed kan øge jeres likviditetsmæssige position, således at I ikke blot styrker soliditeten i selskabet, men også skaber overskud til yderligere vækst i form af nye produkter baseret på ny teknologi eller nye markeder med eksisterende produkter.

Det kræver blot at vi sammen tænker ud af boksen og kigger grundigt på jeres nuværende kunder og det fremtidige cashflow. Det er ærgerligt at måtte takke nej til store millionordre fra en enten ny eller eksisterende kunde blot fordi man bliver presset på likviditeten. Det er også ærgerligt at misse muligheden for at effektivisere produktionen fordi omsætningsvæksten hæmmer udviklingsmulighederne grundet en presset likviditet. Ved at vende blikket udenlandsk kan disse udfordringer udfordres og i mange tilfælde løse med nogle simple greb i den økonomiske værktøjskasse.

Så lad os endelig drøfte din store ordre med jer og se om vi ikke også kan hjælpe jer.

Vi har skabt forskellige spændende løsninger til danske kunder ved at se anderledes på udfordringerne med hjælp fra vores finansieringspartnere.

Kontakt os for at høre mere