Finansiering

Finansieringsopgave spænder vidt og bredt i både beløb, formål og tidshorisont,
derfor anskuer vi også en hver finansieringsopgave forskelligt og finder altid en løsning som både
er dækkende og fleksible. Klienters behov varierer, hvilket stiller store krav til hvordan
finansieringsløsningerne skræddersyes

Finansieringsopgave kan være:

-Byggefinancering 

-Re-financeringsopgaver
-Indskud af kapital i virksomheder.
-2. Prioritet ofte fra udlandet til konkurrencedygtige vilkår.

 

 

Større produktionsanlæg
Vækst
Placering af midler i ovenstående

Ejendomme

Vi er fokuseret på at løse vores klienters særlige behov, således klienten er tilfredse og føler markedet bliver afdækket i forhold til konkurrenceparametrene for den specifikke opgave. Men vi udvælger også nøje vores finansieringskilder til de enkelte opgaver, således arbejder vi med de bedste inden for deres felt og mandat. Kombinationen af klienten og finansieringskilden sikre ikke blot en mulighed for aftaler, men skaber også et fundament for gentagelser i fremtiden i nye sager.

Vores løsninger kan komme fra enkeltstående kilder eller sammensættes af både flere. Vi arbejder med både internationale som nationale fonde, private midler samt institutionelle kilder. Vores mangeårige virke har skabt et netværk i den finansielle verden, som gør at vi hurtigt kan give kunden et overblik over muligheder, samt frembring betingelser for de enkelte låne.

Hastighed er ofte forskellen i en businessverden hvor alting i dag foregår i et højt tempo. Det er afgørende at kunne reagere hurtigt for at sikre en konkurrencefordel. Derfor er vi meget opmærksom på at vi fra starten afdækker kundens behov og skitser dem i fællesskab, hermed sikre vi en hurtig proces hos finansieren, da de ved præcist hvad de skal give tilbud på.

Så har I et finansieringsbehov som ikke får den forventede opbakning i jeres normale pengeinstitut tager vi med en glæde en uforpligtende samtale om jeres udfordring og opstiller vores umiddelbare muligheder for at sikre en god og attraktiv løsning til jer.

 

Vi kan tilbyde nogle virkelige konkurrencedygtige betingelser.  

Kontakt os for at høre mere